sunnuntai 7. heinäkuuta 2013

Hihööö~

Tätä viikonloppua olin odottanu tosi paljon ko Eno tuli vaimoineen ja lapsineen käymään täällä ja näin pitkästä aikaa kummitytyä!!! :3 
Oli muutenki kiva nähä serkkuja pitkästä aikaa ja Markus serkulla tulee tänää ikää 4kk tasan!!! c:
 Täällä oli myös enon paraskaveri ja Enon vaimon veli! c:
Ne tuli perjantaina ja lähti tänää! 

mut alotetaan vaikka perjantain päivästä että mitä kaikkee on tapahtunu :D


Perjantai:

No perjantai meni pelkästää suurinmaks osaks lahnatessa. Mun piti värjätä hiukset mut en saanu aikaseks sitä koska oli nii helvetin kuuma joten en tehny sitä.
No illalla Prätkähiiri (iskä) lähti hakemaan Puksusta Enoo ja muita ne oli meillä joskus kuuden aikoihin koska samalla reissulla prätkähiiri vei pikkuveljen Kontulaa kavereittensa luokse.
Sitte ko ne tuli tänne nii kello oli se kuuden verran juteltii hetken aikaa ja leikin muovailuvahalla kummityty suskin ja matias serkun kanssa. No yheksän pintaa kaikki pikkuset meni nukkumaan ja minä prätkähiiri ja isosisko lähettii Helsingin ruisinkeihin! C: 
Ajeltiii ja nähtii ihan sika makeita autoja paljon ja meitäki/meijän mustangiaki kuvattiin aika paljon. Sit käytiin Pihlajamäen snägärillä syömässä happari ateriat. Ja tulltii kotii joskus klo 23:00. Muut meni jo nukkuu mut mä jäin valvoo vielä htkeks kunnes päätin kans itse mennä nukkumaan.


Lauantai: 

No lauantaiki meni rattosatio suskin kanssa Utelias Viliä kattoessa! No kummiski iltapäivästä mentii ulos tohon meijän omalle pihalle. Ja oli kiva kattella ko matias ja suski mennä vieho tossa nurmikolla. Pelattiin fudistaki ja heiteltiin petankki palloja ja syötiin paljon SMARTINSEJA!!! olisittepa nähny suskin naaman ko se näkine :D tai seko se oli syöny niitä :D
No siinä ulkona sitte vietettii aikaa ja tilattii pizzat ja juotiin skumppaa pizzan kans. :D No illalla sitte mentii saunomaa ja porekylpyyyn (kyllä aivan meillä on semmonen xD) ja pikkusen kaljoshta otettiin. Paisteltiin myös vaahtiksia takassa ja iltapalaks oli makkaraa ja nakkeja. 

Sunnuntai:

Sunnuntai eli tänää leikkasin matiaksen hiukset ja katottii lisää Utelias Viliä. käytiin puistossa laskee vähä mäkee ja semmosta. Ja totesin tänään että tänä viikonloppuna oon vaihtanu varmaa ennätys määrän vaippoja C: tosin oon ilonen et matias on jo oppinu käymään potalla et sen vaippoja ei enää tarvinnu vaihtaa. :D Mutta joo tänään ei oikeestaan oo tapahtunu mitää pelkkää lagausta suurimmaks osaks tosiaan prätkähiiri vei nui kotiin joskus klo 15:00 suski lähti itkien matiaksen kanssa ko ei olis millään halunnu lähtee täältä pois. 
Mutta tänää pelasin siskon kanssa Sing Starea ja pudototin sen pikin ihan täysii varpaalle et salee taas mursin varpaani ainaki musta se on XD! En oikeesti ymmärrä miten mä onnistun aina koheltelemaan itteeni vaikka koitan olla kui varovainen. No  eiköhän se pikkuhiljaa tästä parane sitte ellen taas telo sitä xDDDD 

mutta tässä oli viikonloppu näin lyhyesti pähkinän kuoressa! tässä ei ole läheskään kaikkea koska ehti sattua ja tapahtua kaiken näköstä täällä mutta hauskaa oli ja toivottavasti näkis useemmin nuita! c:

NYT ON TAAS KUVIEN RAISKAUS AIKA!!!!!!

Markus oli rattaissa nii kovaa möngertäny että hattu
 oli menny ihan miten sattuu ja sielä se vaa nauro :3
Sitte tuliki jo väsy siitä nauramisesta :3
 Suski keinu meijän riippu keinussa ja 
kuunteli tarkkaa mitä muut oikeen höpötteli ^^
Kyllä monella tulis itku ko keinuis yhtä lujaa ko 
suski joka vaan nauraa että "tämähän menee hiljaa"
Suski ja Matias leikkii omiaan!
Prätkähiiri ja Matias ajo nurmikonki!
 
LOPUKS SITTE MUN KUVIA xDD
 
Okei en näytä kauheesti itteltäni näis kuvissa 
omasta mielestäni ja en kyllä tiedä että miks.
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti